Delicious Knokke

Delicious Knokke
Delicious Knokke
Delicious Knokke

Proeft u zeker ook de specialiteit van het huis, de verse huisbereide taarten, als dessert of in de tea room.

Een vers gebakken stukje cake bij uw koffie, een croissant met huisgemaakte confituur, een broodje met ham en kaas. 

U vindt het allemaal bij Delicious te Knokke.

Delicious ontbijt, lunch en Tea Room Knokke.

Delicious te Knokke is opgestart in december 2008 door Siska Watelle uit Knokke. Klanten verwennen met heerlijke lekkernijen is haar taak en ze kan hierbij steeds rekenen op haar vast team, Katelijne en Naomi, die al jaren meedraaien in de zaak.

Delicious ontbijt, lunch en Tea Room, is centraal gelegen in de Dumortierlaan te Knokke. Kom smullen van een uitgebreid ontbijt, dat U kan aanvullen met veel extra lekkernijen. U kan er ook supergezonde smoothies op basis van yoghurt bestellen. Neemt u liever één van de vers geperste groentensappen? Geniet ervan op ons zonnig terras.

Wenst u van een dagverse lunch te genieten, dan bent u bij Delicious ook op het goede adres. Delicious te Knokke heeft elke dag nieuwe lunchsuggesties, ook in het weekend. Deze suggesties veranderen wekelijks en vind U terug op het krijtbord of op onze facebookpagina. Een warme pasta in de winter of een fris slaatje in de zomer, bij Delicious vindt u zeker iets naar uw smaak.

In de tea room heeft u de keuze uit een groot assortiment aan pannenkoeken. Een pannenkoek met suiker of een pannenkoek Sibérienne, Normandisch of eentje van het huis, heerlijk Delicious! Wafels worden enkel in het weekend bereid.

U bent alvast steeds van harte welkom!

Scroll naar boven